Annan ja Laurin hääkakku

Rakkaat ystäväni menivät viime lauantaina naimisiin! Sain kunnian tehdä juhliin hääkakun, ja kakku olikin meidän lahjamme hääparille. Täytteenä oli mustaherukka-suklaamousse, ja aika monelta suunnalta hääjuhlassa kuulin, että se oli todella hyvää. Kakku on täysin hääparin toiveiden mukaan ja häiden teemaväreissä toteutettu.


Kuorrute ja hääpari on tehty sokerimassasta. Tuntui tosi hyvältä kuulla vieraiden naureskelevan, että koristehan on aivan malliensa näköinen. Aika monta iltaa niiden parissa nyhräsinkin! Tekstin ja leopardikuviot maalasin elintarvivärillä.


Myös leopardikuvion tekemiseen uhrautui yllättävän kauan, vaikka se onkin hyvin yksinkertainen tehdä. Kakun pinta-ala oli kuitenkin melko iso, isompi kuin miltä kuvissa näyttää. Etsin myös oikeaa pinkin sävyä kauan aikaa, sillä pinkki pastavärini näyttikin keltaiselle pohjalle maalattuna verenpunaiselta. Oikean sävyn sain lopulta sekoittamalla juuri oikeassa suhteessa vaaleanpunaista kimalletomuväriä, pinkkiä pastaväriä ja tilkan viinaa.

Nuottiavainsydän oli oma lisäykseni, johon hääpari onneksi ihastui ♥

Vinksin vonksin -nuottiviivaston piirsin elintarviketussilla ja sikin sokin sinkoilevat nuotit tein sokerimassasta. Myös ylemmän kakun alareunaa kiertävä helminauha on sokerimassaa. Instagram-tililtäni löytyy hauska video kakunleikkaamisesta


♥♥♥
Vielä kerran maailman eniten onnea
rakkaat Anna ja Lauri!
♥♥♥

Kommentit

  1. Upea ja taidokas kakku!

    VastaaPoista
  2. Todella upea kakku, ja taidokkaasti tehty sokerikuorrute-hääpari! :)

    VastaaPoista
  3. Nää siu kakut on mahtavia. vain kateellisena aina kattelen kun en osaa ees perus kuivakakkuja vääntää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Kannattaa aloittaa jostain tosi simppelistä, jossa ei tarvii vaahdotella mitään vaan kaikki ainekset sekoitetaan yhteen. Jos kiinnostaa, tässä pari hyväksi havaittua reseptiä: http://cebicinkeittio.blogspot.fi/2013/06/maailman-paras-banaanikakku.html (8 rkl on 1,2 dl)
      http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/69260/Jogurttikakku/ (itse en ole koskaan kokeillut mansikkajogurttia, vaan aina maustamatonta tai turkkilaista)
      Taiteenlajihan se on tämäkin! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit