Twisted Flower, maalatut munat ja ylläripaketti eli kiitos SNY:lleni

Koko alkuvuoden vaivanneen neulomiskankeuden jälkeen sain vihdoin neulejumit purettua näitä sukkia tehdessä! Näistä tuli niin kauniit ja ihanat, en kestä! Lempparisukat. Taitavat itse asiassa olla ensimmäiset koskaan itse itselleni neulomat sukat! Malli on ikisuosikkini Cookie A:n Twisted Flower ja lankana salaiselta neuleystävältäni saamani iki-ihana, uusi lempilankani Cascade Heritage. Neulomisessa meni pari viikkoa, mikä on aika hyvä suoritus.



Samassa paketissa langan kanssa tuli myös pääsiäismunien maalaussetti. Se joutui jonkin aikaa odottelemaan hyllyllä ja pääsi tositoimiin tällä viikolla. 


Huitula maalasi vapaalla tyylillä, itse kovasti yritin tehdä kauniita kuvioita, mutta ei se oikein tuolla pakkauksen mukana tulleella sudilla onnistunut. 


Ja kotoa löytyi kapeakärkisiä siveltimiä vain elintarviketarkoituksiin, enkä niillä sitten viitsinyt alkaa pääsiäismunaa maalailemaan. Päädyin lopulta sutimaan munan pinnan peittoon samalla tyylillä kuin poika. Jotain tuntui kuitenkin vielä puuttuvan. Muutama pilkku keltaisella kynsilakalla, ja jo oli keväinen krysanteemimuna valmis.


Johtuneeko siitä, että katson lapseni tuotoksia äitiyden ruusunpunaisten lasien läpi, mutta mielestäni Huitulan muna onnistui paremmin kuin omani...


Eilen posti toi vielä yllätyksen sny:ltäni: puuhapaketin Huitulalle! Tuli kyllä todella sopivaan saumaan, Huitula on juuri tällä hetkellä matkalla isin ja mummin kanssa mökille pääsiäisen viettoon. Eipä tule aika pitkäksi, ja herkut varmasti piristävät pitkähköä automatkaa.


Tarrat, ruutuvihko ja yksi kynistä pääsivät heti käyttöön ja pakattiin sitten huolellisesti reppuun dinosaurusten ja hevosten sekaan.


Iso kiitos salaiselle ystävälleni kaikista tähän mennessä päivää piristäneistä lähetyksistä!

Aurinkoista ja lämmintä pääsiäistä kaikille!

Kommentit

  1. Moiks!

    Blogissani on sinulle haaste.
    Aurinkoista pääsiäistä:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoo, kiitoksia, tulenkin heti kurkkimaan! :)

      Poista
  2. Voi apua noita sukkia!!! ♥♥♥ Aivan ihanat, täydelliset! Ja eikös olekin ihanaa se lanka.. ♥ Tuo väri on vielä jotenkin erityisen herkullinen :)

    Ihanaa pääsiäistä sinnekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin ne on aivan ihanat ja kyllä, lanka ja väri ja kaikki on ihanaa :D♥

      Poista
  3. Siis wau! Niin upeat sukat!

    Ja hienoja sny-juttuja.

    VastaaPoista
  4. Ihanat ja upeat sukkaset!!!! hyvä että lähetys ehti pääsiäiseksi =) sny21

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sinulle että valitsit niin ihastuttavan langan heti ekaan pakettiin! :)

      Poista
  5. Aivan mahtavat sukat!!!!

    VastaaPoista
  6. Miunkin lempparimallisukat. Olen käyttänyt kuviota kintaissa ja myssyssäkin, se on vaan niin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii kyllä varmasti myös lapasiin ja pipoon! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit